en_US
en


All rights reserved. © 2014

 
off
Mobile View
Desktop View
 

Powered By Mega Holdings

Veshje
1549

Historiku

Veshje popullore e burrit- Krahina e Drenicës. Elementi më tipik i kësaj veshje janë tirqit të cilët kanë formën e pantollonave të ngushta prej zhgunit me ngjyrë të kaftë. Është barte deri në shek. XX, e në raste të veçanta edhe sot.

.Aksesoret kane një vend te rëndësishëm ne look-un e femrave moderne, mjafton te shihni red carpit për te kuptuar se çdo lloj veshje nuk mund te konsiderohet perfekte pa një drite shkëlqimi për ta kompletuar. Bizhuteritë me ngjyra janë  zemra e shume koleksioneve për sezonin pranveror dhe jo vetëm. Modele te këtij tipi mund te kombinohen me lehtësi me veshje një ngjyrëshe ne nuancat neutro, apo një look total black. Këshilla është te vendosni vath te cilët varen nëse synoni te vishni ndonjë fustan me dekolte te hapur, ndërsa modelet pa mënge mund te vishen me byzylyk qe vendosen ne pjesën e sipërme te krahut me gurë apo inserte te tjera me përmasa te mëdha ose te mesme.

kjo eshte veshje e kohes